Duminica 26 Martie

Ce mesaj a transmis Academia Americană de Film după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar


Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice a emis o declaraţie cu privire la palma dată de Will Smith lui Chris Rock, moment care a şocat întreaga audienţă a celei de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar, scrie Variety.  

Smith a urcat pe scenă în timpul ceremoniei de duminică seară, la Los Angeles, şi l-a pălmuit pe Chris Rock după ce actorul a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.

Citește și: VIDEO - Moment șocant la Premiile Oscar din acest an. Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa

Academia nu acceptă violenţa sub nicio formă. În această seară suntem încântaţi să sărbătorim câştigătorii noştri a 94-a premii Oscar, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor lor şi a iubitorilor de film din întreaga lume”, a transmis Academia, conform News.ro.

În timp ce era ce prezenta premiul pentru lungmetraj documentar, Rock a glumit pe seama soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith care s-a ras pe cap ca urmare a alopeciei de care suferă. El a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane” în care Demi Moore apare la fel. Pinkett Smith a vorbit deschis despre problemele pe care le are din cauza acestei boli.

Smith a reacţionat la glumă urcând pe scenă şi pălmuindu-l pe Rock. S-a întors apoi la locul lui şi a strigat: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”.

Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din filmul „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

Citește și: Ce s-a întâmplat în pauza publicitară de la Oscar, după ce Will Smith l-a pălmuit sănătos pe Chris Rock - VIDEO


Comentarii Facebook