Cristina Ich, dezvăluiri neașteptate. Iubita lui Alex Pițurcă a recunoscut că a fost înșelată: „fără excepție și pe bună dreptate”


Cristina Ich, celebra influenceriță și fotbalistul Alex Pițurcă au o relație complicată. De nenumărate ori se zvonea că aceștia se despart. Chiar la începutul lunii ianuarie 2022, publicațiile mondene au început să scrie faptul că Alex Pițurcă s-a despărțit de Cristina Ich, femeia cu care are un copil.

Cristina are o comunitate mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Îi ține la curent cu absolut tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, însă de data aceasta a surprins pe toată lumea cu anunțul pe care l-a făcut. Iubita lui Alex Pițurcă a recunoscut că a fost înșelată de nenumărate ori. Cristina Ich a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost înșelată și nu doar o dată, ci de toți bărbații cu care, la un moment dat, a format un cuplu, notează spynews.ro.

Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu, cine acceptă să rămână lângă tine sau nu. M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer, dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate”, a spus Cristina Ich, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook