Mesajul emoționant publicat de Adrian Rus, după ce s-a aflat că soția lui, Vlăduța Lupău, este însărcinată: „tu ești golul ce-mi lipsea”


Vlăduța Lupău și soțul său sunt în culmea fericirii. După ce artista de muzică populară a anunțat fanii că va deveni mamă pentru prima oară, mesajul soțului său nu s-a lăsat mult așteptat. Fotbalistul a venit cu o reacție pe măsura evenimentului, copleșit de marea fericire prin care cuplul trece, minunea de a fi părinți.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în anul 2019, iar acum se pregătesc să devină părinți. Vlăduța a făcut anunțul oficial pe 25 martie, iar la scurt timp după mesajul scris de către soția sa, Adrian și-a exprimat și el fericirea și pe rețelele de socializare. 

Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu, abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viață și mai mult de atât! De fapt te iubesc deja puiul meu drag. Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe și să te pup, să-ți arăt cât de mult te-am dorit, tu ești golul ce îmi lipsea‼️ tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat”, a scris soțul Vlăduței Lupău pe pagina sa de Instagram. 

Vlăduța Lupău și fostul portar al echipei CFR Cluj s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de scurtă durată care a evoluat rapid. Lui Adrian nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe artista de muzică populară, potrivit relatărilor făcute chiar de către Vlăduța. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment organizat de unul dintre foștii profesori ai Vlăduței. Adrian a fost cucerit iremediabil de vocea și prezența scenică a artistei și și-a dorit să o cunoască mai bine, notează click.ro. 

Citește și: Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Vlăduța Lupău anunță că este însărcinată: „Am așteptat această zi”

Comentarii Facebook