VIDEO - Glumă nereușită? George Buhnici: ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” / Soția: ”Doamne ferește!”


George Buhnici, cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie, case, criptomonede și alte domenii, a făcut o declarație controversată, care a atras atenția internauților.

Glumind recent la un festival, acesta a spus că are o soție care arată ca o minoră.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”.

Acesta a continuat și a spus că tinerele trebuie să aibă grijă de corpul lor, să nu se afișeze în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a mai spus Buhnici la Antena Stars.

Realizatorul de vloguri nu e la prima glumă de acest gen. în 2020, el scria pe Instagram: ”Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”.

Și atunci gluma a fost considerată una deplasată. ”Foarte bine George. Într-o țară în care România e pe primul loc la mame minore, tu persoana publică îți permiţi să faci ironii de prost gust, care pot fi înţelese de unii ca atare. Îți permiţi să faci "glume" de genul în contextul în care zilnic se întâmplă abuzuri contra femeilor: abuzuri, hărţuire stradală, violență, violență sexuală și chiar v*ol. Dacă tu te crezi inteligentul internetului ,că vai mă pricep la chestii tech şi "crypto" rămâni în grota ta și visează ca vine Elon Musk să-ti facă cadou o Tesla. Până atunci ar trebui să nu ai drept de opinie pe internet că văd că prinzi "tesle" străine. Nu te-am urmărit niciodată și niciodată nu voi urmări un potenţial groomer și abuzator”, i-a scris cineva.

Comentarii Facebook