Soția lui Ilie Năstase, despre relația fostului tenismen cu fiica Charlotte: „Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar”


Una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, Charlotte, a reintrat, recent, în atenția publicului larg, după ce și-a făcut cont pe Onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut dedicat adulților. Tânăra a venit și cu declarații șoc, spunând că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani, de asemenea că acesta i-ar fi zis să facă „absolut orice pentru bani”.

Ilie Năstase are cinci copii, dintre care, doi dintre ei au fost adoptați în anul 1986 în timp ce ra cu fosta sa soție, actrița Alexandra King. Atunci aceștia au devenit părinții lui Charlotte, dar și al lui Nicholas. După ce Ilie Năstase și Alexandra King s-au despărțit, cei doi copii înfiați au rămas în grija femeii, în America. Fiica acestuia, Charlotte a mărturisit că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani, mai exact de când ea și-a sărbătorit majoratul. Atunci ar fi fost ultima oară când cei doi s-au văzut, scrie Spynews.

Actuala soție a lui Andrei Năstase spune însă că soțul său și-a ajutat toți copiii și că îi iubește pe toți la fel. 

Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil.Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar… Este un tată exemplu! Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți.”, a spus, în direct pentru Antena Stars, actuala soție a lui Ilie Năstase.

cahrlot.jpeg

Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru tatăl său, care ar fi determinat-o să se înscrie pe Onlyfans

Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

Comentarii Facebook