Miercuri 22 Martie

Vedeta Pro TV, Roxana Hulpe, a devenit mamă. Ce nume a ales pentru fetiță


Prezentatoarea TV Roxana Hulpe a devenit mamă. Viața ei s-a schimbat radical, din august 2022, când a fost cerută de soție la Untold. 

Miercuri, 1 februarie, clujeanca a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, care va purta numele Zora.

Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus prezentatoarea Știrile PRO TV în urmă cu câteva luni, când a aflat că este însărcinată.

După naștere, Hulpe a declarat că ”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Roxana Hulpe este fiica preotului Hulpe din Gilău și a lucrat în presa clujeană, înainte de a pleca la București.

”Trupul dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire. Da, nespus!” - Cum a fost cerută în căsătorie vedeta PRO la Untold 2022 - VIDEO

Comentarii Facebook