Șerban Huidu a vorbit despre relația cu bebelușa Ioana Petric, plecată de la Cluj și ajunsă vedetă


Șerban Huidu, fostul prezentator de la ”Cronica Cârcotașilor”, a vorbit despre relația pe care a avut-o și o are în continuare cu Ioana Petric, fosta ”bebelușă”, pornită de la Cluj și a devenit vedetă.

Fostul prezentator susține că între el și Ioana a existat o relație apropiată, dar că a văzut-o mereu ca pe fata lui.

Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni, în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la Universitatea de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani! Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni, după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!

Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școală! Stătea într-un apartament care era al meu! Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a spus Șerban Huidu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Ioana-Petric (1).jpg

media-144362481709827100.jpg

Comentarii Facebook