Simona Halep apare într-un spot publicitar al Băncii Transilvania, realizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie


Simona Halep, 33 de ani, apare într-un spot publicitar realizat de Banca Transilvania cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Simona Halep apare în spot alături de Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ianis Hagi și Horia Tecău. ”Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar și atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față”, este mesajul spotului.

Să mergi către succes nu e niciodată ușor. Trebuie să lupți, să dovedești, să confirmi. Presiunea e mereu acolo. Și fiecare are drumul lui. Viața mi-a arătat că drumul greu te duce mai departe. La mulți ani, România!”, spune Gică Hagi. „Drumul greu e să ieși la lumină din spatele unei umbre uriașe. Eu sunt eu și ăsta e drumul meu”, este mesajul lui Ianis Hagi. „Drumul greu e să ceri de la alții cât ai cerut de la tine însuți. Vreau să-i fac să creadă în ei, așa cum am crezut și eu în mine”, spune și Horia Tecău.

Filmările la spotul publicitar pentru Banca Transilvania au avut loc în Emiratele Arabe Unite la începutul lunii noiembrie, unde Simona Halep se antrenează în perioada de așteptare a deciziei TAS. Ea a postat o imagine pe 14 noiembrie alături de Radu Muntean, regizorul responsabil pentru peste 400 de spoturi publicitare.

Comentarii Facebook