Show mare duminică seara la Rock Blues Nights, în Iulius Parc. Cântă fenomenul blues al României - FOTO


Un show de zile mari este anunțat duminică seara, în Iulius Parc, la Rock and Blues Nights by Cluj Blues Fest, unde va urca pe scenă nimeni altul decât Marcian Petrescu, fenomenul blues al României.

Cei care vor, pot cumpăra bilete chiar de la intrarea în Iulius Parc și să vadă artiștii la treabă, fiind o șansă rară pentru pasionții de muzică bună, deoarece festivalurile de blues sunt rare.

Prima zi de concerte a fost sâmbătă seara, la Iulius Parc. Zeci de pasionați de blues au urmărit concertele și i-au aplaudat pe artiști.

Duminică, de la ora 18.00, începe o nouă seară de regal muzical. Clujenii de la Masterpiece Romania - tribut Metallica cântă de la ora 18.00, apoi urmează un blues-rock exploziv, cu timișorenii de la @Leslie Wolf and the Groovemakers, de la ora 19.00, iar invitatul special, cel mai bun muzicuțist din România, Petrescu Marcian și trupa sa de blues, Trenul de Noapte, urcă pe scenă de la ora 20:30

Seara de sâmbătă a fost una specială. Timișorenii de la Quo Vadis au aprins atmosfera. De asemenea, locația aleasă de organizatori, Iulius Parc, s-a dovedit a fi pe măsura evenimentului. S-a și mâncat bine, plăcinte de Mănăstireni, burgeri, și s-au băut vinuri bune și bere din Bucovina. 


Comentarii Facebook