”Așa viața lui s-a transformat radical!” - Artista Carmen de la Sălciua i-a găsit o casă unui bătrânel care trăia sub cerul liber


Artista Carmen de la Sălciua a relatat cum a salvat un bătrânel care nu avea un acoperiș deasupra capului, era ud și era însoțit numai de un câine.

Fac această postare spre Mulțumire! În primul rând lui Dumnezeu și în al doilea rând fam. Popa din Albac, Claudiu Popa și Sandra Popa! Să va spun și de ce:

Povestea începe așa: ”Veneam de la Sălciua, de acasă de la părinții mei. Fusesem în vizită și mă îndreptam spre Câmpeni. Trec prin Comuna Mușca, pe acolo fiind traseul. Ploua destul de tare și văd pe partea dreapta a drumului pe acest bătrânel din poză! Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el!

Mi se părea inuman să trec și să rămân în minte cu această imagine și conștiința mi-a șoptit “Oprește“. Am ascultat-o! I-am luat bagajele, le-am pus în mașina mea și următorul lucru pe care urmă să îl fac, să găsesc o cazare pentru el! Iarnă e nemiloasă la munte și să dormi afară nu cred că își poate imagina cineva! Îl întreb pe bătrânel una alta, aflu că nu are pe nimeni. Și mai dureros.

Sun la Perla Apusenilor, Perla Arieșului, pentru o cazare …câteva nopți până se mai potolește vremea geroasă măcar! Să simtă și acest suflet căldura unui pat și o mâncare caldă să își potolească foamea! Ajung la cazare. Gazdele, Claudiu și Sandra mi-au spus că îi vor oferi câteva nopți de cazare și mâncare!

M-am bucurat nespus s-a bucurat și bietul bătrânel dar mă gândeam…3 zile trec repede! Unde oare va sta bietul bătrânel mai apoi? Am ajuns acasă …Am deschis Psaltirea …cu lacrimi m-am rugat pentru el! Să găsească Dumnezeu o soluție! Eu eram neputincioasă și e greu să găsești o locuință în această perioada ca cineva să locuiască permanent!

A două zi îmi sună telefonul…Sandra. Mă gândeam că au întâmpinat ceva probleme cu bătrânelul dar situația era mult mai fericită. Aveau să îmi dea cea mai bună veste: Se hotărâseră să ofere ei o o CAZARE DEFINITIVĂ pentru bietul bătrânel.

Și așa viața lui s-a transformat radical! Iar ei și-au făcut o mare binecuvântare aici pe pământ și în viața de dincolo cu acest gest! Și cu siguranța vorba “Cine nu are bătrâni să își cumpere” li se potrivește perfect! Felicitări!”, a scris artista pe Facebook.

Comentarii Facebook