Se anunţă din nou nuntă mare în familia Becali! Cine sunt mirii? Gigi Becali a anunţat că nu mai participă la nunţi


Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare. Se anunţă din nou nuntă mare în familia Becali!

Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și om de PR. Gabriela este gata să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet în persoana Alexandrinei Becali. Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii, după ce aceasta l-ar fi înșelat pe nepotul latifundiarului. Vasile şi Gabriela sunt împreună de mai bine de trei ani şi pare că se înțeleg de minune. Acesta se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă, scrie Click. 

nepot.jpeg

Viitoarea mireasă este foarte atașată de mama lui Gigi Becali

Până una alta, Gabriela a intrat și la inima familiei lui Gigi Becali. Viitoarea mireasă se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet. Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a scris Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

mireasa.jpeg

Viitoarea mireasă din familia Becali, Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă. Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro.

La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat. Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile, iar acum controlează FCSB Academy, „pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Gigi Becali nu mai participă la nunţi

După ce a făcut spectacol la nunta fiicei sale, în 13 octombrie 2019, unde a dat câte 200 de euro fiecărui ospătar, a cântat și a aruncat cu mii de euro în aer, Gigi Becali a anunţat că nu mai participă la nunţi. 

Patronul FCSB nu a fost prezent nici la nunta Simonei Halep deși fusese invitat și nici măcar la nunta Mariei Iordănescu, pe care iniţial a acceptat să o cunune. 

Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica.", argumenta Gigi Becali decizia de a participa numai la slujba religioasă, nu şi la petrecerea de după.  

Comentarii Facebook