„A transformat un colind creștin ortodox, în melodie indiană păgână”. Iulia Vântur, criticată de fanii români, după un spectacol susținut în India


Iulia Vântur a stârnit reacții negative în mediul online, după un spectacol controversat susținut în India. Pentru acest concert, vedeta a purtat costum tradițional indian, de culoare albastră. Românii au fost revoltați de faptul că Iulia a ales să reinterpreteze un colind ortodox în limba indiană, fanii spunând că îl transformă într-o melodie păgână.

Iulia Vântur a cântat un colind în limba indiană, „La Betleem colo-n jos”, lucru care li s-a părut absolut revoltător mai multor fani, care nu s-au ferit să își scrie părerea pe YouTube, acolo unde a fost postat clipul video cu vedeta cântând, anunță Fanatik.

Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o admiratoare revoltată, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec.

Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a mai scris altcineva, la fel de revoltat.

Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”, a mai adăugat cineva.

Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, se întreba cineva, retoric.

Comentarii Facebook