Reghecampf, recunoscător pentru fericirea cu care l-a binecuvântat Dumnezeu. A publicat o poză cu micuțul său: „Îmi iubesc tatăl”


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii, în pofida procesului de divorț complicat prin care trece antrenorul. Reghecampf nu ezită să-și arate recunoștința pentru nașterea băiețelului său, nici pe rețelele de socializare. Liam s-a născut perfect sănătos, deci cei doi radiază de fericire, iar antrenorul își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lui.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, asta după ce în urmă cu câteva zile iubita lui a adus pe lume primul lor copil, pe nume Liam. Laurențiu Reghecampf mai are un băiat, Luca, dintr-o căsătorie anterioară cu Maria Pfeiffer, dar și un băiețel din căsnicia cu Anamaria Prodan, scrie Spynews.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3.440 grame la naștere și a avut 49 centrimetri. Partenera de viață a celebrului antrenor a născut la o clinică privată.

Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro

Antrenorul Craiovei a postat o nouă imagine pe Instagram. „Îmi iubesc tatăl”, scrie pe hăinuțele băiețelului. 

bebe.jpeg

Comentarii Facebook