Vlăduța Lupău, despre botez și petrecerea de nuntă amânată: „Pentru noi a fost mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu”


Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău și fostul jucător de fotbal Adrian Rus vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Artista și Adrian Rus și-au unit destinele în urmă cu aproximativ trei ani și mulți s-au întrebat când va urma și petrecerea, dat fiind că vedeta anunțase că aceasta va avea loc. Din păcate, pandemia le-a încurcat planurile.

Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de „nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019.  Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar între timp am rămas însărcinată și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma! Dacă 1 sau 2 în 1”, a povestit Vlăduța pentru Viva.ro

Interpreta nu s-a gândit încă dacă va face o petrecere intimă de botezul fiului sau una fastuoasă, însă nu-și face prea mari griji, căci crede în Dumnezeu și în voia lui. 

Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă. Superstiții nu am… Cred în Dumnezeu și în voia Lui! Știu că, dacă el a vrut să vină acest copil în pântecele meu, tot el va rândui să-l aduc pe lume! Mă rog și cred cu tărie că doar voia Lui se face pe lumea asta!”, a spus interpreta pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook