Miercuri 24 Aprilie

Reghecampf, chemat în România pentru a soluționa divorțul. Prodan i-a făcut plângere penală: „De ce să stăm legați unul de altul”


Laurențiu Reghecampf, care s-a mutat cu Corina Caciuc și băiețelul lor în Azerbaidjan, acolo unde antrenează echipa Neftchi Baku, a ajuns astăzi în România. Antrenorul și Anamaria Prodan ar putea ajunge la final cu procesul de divorț, dar și cu conflictul bunurilor comune. 

Anamaria Prodan a declarat că își dorește ca Laurențiu Reghecampf să vină de urgență la divorț și să încheie tot acest scandal care ține de foarte mulți ani. Impresara mărturisește că s-a săturat de „circ” și vrea cu orice preț ca totul să se termine cu bine.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a spus impresara pentru Click!.

Imagini cu Laurențiu Reghecampf în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri, au fost difuzate în urmă cu puțin timp la Antena Stars. Celebrul antrenor s-a prezentat în fața anchetatorilor, după ce Anamaria prodan a depus o plângere penală pe numele lui.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins de reporterii Antena Stars la plecarea de la audieri, la care a fost chemat de urgență, în procesul deschis după ce Anamaria Prodan i-a făcut o plângere penală cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

dsf.jpeg

Comentarii Facebook