Miercuri 24 Aprilie

Shakira rupe tăcerea după despărțirea de Pique: „Este probabil cel mai întunecat moment din viața mea”


Vestea că Shakira și Pique se despart a luat prin surprindere întreaga lume. Povestea lor de dragoste care a durat mai bine de 12 ani a ajuns la final după ce starul de la Barcelona ar fi înșelat-o pe mama baieților săi cu o femei mai tânără.

În urmă cu mai bine de trei luni, Shakira și Pique anunțau că se despart, după ce starul de la Barcelona ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi. În ultima perioadă, artista a trecut prin momente complicate. Deși până acum a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește despărțirea de Pique, de curând, aceasta a oferit un interviu pentru presa internațională, acolo unde a spus lucrurilor pe nume, scrie Spynews.

Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă. Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.", spune Shakira într-un interviu pentru elle.com.

De asemenea, artista spune că a încercat să ascundă situația în fața copiilor, a încercat să-i protejeze.

Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a mai spus celebra artistă. 

Deși a recunoscut că trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei, Shakira speră ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. 

Ei merită o viață normală. Este doar un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate. Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați. Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în mod privat.”, a mai declarat vedeta.

Comentarii Facebook