Ce a pățit prezentatoarea Simona Țăranu la un interviu în televiziune: „Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy”


Simona Țăranu, jurnalista care prezintă știrile sportive la Digi 24, a fost invitată la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. În cadrul interviului, vedeta a povestit amănunte neștiute din viața ei dinainte de a avea succes pe micul ecran, scrie Libertatea.

Întrebată cum a luat prima dată contact cu televiziunea, prezentatoarea a adus în discuție un interviu de la începutul carierei. 

Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul. Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy»”, a relatat prezentatoarea. 

Imaginea vinde. O știre o auzi și la radio. Prima dată când deschizi televizorul te captează imaginea. Trebuie să fii un om frumos. Trebuie să fii un om care atrage”, a mai spus ea.

Simona Ţăranu are 34 de ani. Ea a copilărit la Piatra Neamţ, alături de părinții ei, care au fost ingineri, și de sora mai mică, Diana. Vedeta este absolventă a Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media. A recunoscut că primii ani la București nu au fost deloc ușori pentru ea. 

Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, sunt limitate”, a mărturisit Simona Țăranu în cadrul podcastului. 

Comentarii Facebook