Clujeanca Ioana Grama, vacanță în țara lui Moș Crăciun. Influencerița și fiica ei au plecat în Laponia, asemenea sejururi nu sunt pentru buzunarul oricui


Influencerița clujeană Ioana Grama a aplecat în Laponia alături de fiica ei, Ayana. Locația în care s-au cazat este una superbă, iar priveliștea te lasă fără cuvinte. Vedeta a optat pentru mai multe activități și le-a arătat fanilor săi cele mai splendide locații, cazarea uimitoare, precum și aurora boreală pe care a reușit să o vadă. Prețurile pentru un asemenea sejur nu sunt însă pentru buzunarul oricui. 

Mulți români se pregătesc să meargă de Crăciun în Laponia, iar unii și-au luat bilete încă din această vară. Însă, nu toată lumea își permite să se bucure de sărbătorile de iarnă aici, din cauza costurilor ridicate. Un reprezentant în turism a precizat că pentru un sejur de patru nopți, doar o singură persoană poate plăti 2600 de euro, iar prețul poate varia, în funcție de preferințe. Cei 2600 de euro ar fi suficienți doar pentru o cazare la hoteluri de patru sau cinci stele, în Laponia, pentru o cină festivă, o vizită în orășelul Moșului sau un safari la o fermă de husky.

„Am ajuns în Laponia. La 11:35 abia a răsărit soarele. Tocmai ne-am întors de la o plimbare cu husky. Stăm într-un iglu, de asta am ales acest hotel, de asta am venit și în noiembrie. Noi voiam în luna decembrie, dar nu aveau nici măcar o noapte liberă. Eu nu pot cu lumina asta, mă fascinează”, a relatat Ioana Grama pe Instagram.

Grama a ales o cazare într-un iglu pentru priveliștea pe care o oferă. Totul este din sticlă, iar exteriorul este superb, fiind alb în jurul său.

Comentarii Facebook