Duminica 28 Aprilie

Mărturia unui englez, fascinat de tradițiile românești: ,,Trebuie neapărat să veniți în România/Mi-a plăcut enorm. Asta e cultură” - VIDEO


Un englez, aflat în vacanță în România, alături de iubita sa româncă, a rămas absolut uimit de țara noastră.  Tânărul a fost fascinat de frumusețea peisajelor naturale și de cultura românilor. Englezul a filmat aventura sa în România, iar clipul a ajuns rapid viral pe TikTok.

„Momentan sunt în România, pentru că iubita mea Maria este de aici, și vreau să spun că nu înțeleg de ce oamenii nu vin aici. Iubesc locul acesta.

Momentan într-un loc numit Trei Ape și este minunat. Nu-mi vine să cred că m-am trezit în prima zi a anului și sunt în munți în România. Este probabil unul dintre cele mai relaxante moduri în care să-ți începi anul nou. Și mai sunt atât de multe alte locuri în țara asta care sunt absolut superbe, poate mai superbe decât acest loc.

Nu înțeleg pur și simplu de ce oamenii nu vin tot timpul aici. Trebuie neapărat să veniți în România. România este cea mai tare”, a spus tânărul în clip.

Mai mult, englezul a fost intrigat și de tradițiile românești, mai ales cele din perioada sărbătorilor.

„Dintr-o dată Maria vine și îmi spune: Vine preotul pe la noi! A spus-o, de parcă ar fi venit în vizită un prieten oarecare. Dar nu, preotul venea să sfințească prin case. Mi-a plăcut enorm. Asta e cultură”, a adăugat tânărul, într-un alt videoclip de pe pagina sa.


Comentarii Facebook