Duminica 28 Aprilie

Dorel Vișan, după ce s-a aflat ce pensie are: ,,Nu mor eu de foame, mă descurc, muncesc!”. Cât primește actorul în fiecare lună


Actorul clujean Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, și-a dedicat toată viața scenei. 

Artistul a povestit despre actuala sa situație materială după o carieră în teatru,  menționând că primește lunar o pensie de 1.400 de lei. Pe lângă pensie, actorul beneficiază şi de o indemnizație de merit pentru contribuția sa în domeniul artistic. 

Dorel Vișan locuiește acum la fermă, în Cluj, unde cultivă legume. 

„M-am retras la muncă, nu la moșie, fiindcă moșia e pretențioasă. Aceia care se retrag la moșie nu lucrează. Ăia nu muncesc. Lucrează alții pentru ei”, a spus actorul, scrie Fanatik.

Dorel Vișan spune însă că nu e nevoie ca oamenii să-l compătimească deoarece muncește și se descurcă. 

,,Nu mă interesează prea mult acest subiect, creșterea pensiei. După ce au aflat că am pensie de 1.400 de lei toate televiziunile au început să spună că mor de foame, ăștia nu-s normali!

Pe fluturașul de pensie încă nu am sesizat până acum nicio modificare, niciun ban în plus, poate, de săptămâna viitoare, când vine din nou pensia. Să nu mă plângă nimeni, că nu mor eu de foame, mă descurc, muncesc!”, susține Dorel Vișan, pentru Playtech Știri.


Comentarii Facebook