Loredana Groza, apariție controversată. A fost cărată de dansatorii ei: „Așa ne încălzim noi, scuze m-am dezechilibrat”


Loredana Groza a creat mai multe controverse cu un nou clip video publicat pe pagina sa de Facebook. Cântăreața e surprinsă chiar în brațele dansatorilor ei, unde se observă cum se „dezechilibrează” la un anumit moment.

Jurata de la X Factor a fost cărată pe brațe de dansatorii ei, până la scenă. Îmbrăcată cu o rochie extrem scurtă și sexy, cu o pereche de cizme lungi, înalte și strălucitoare, artista a fost ținută în spate de către un dansator, iar mai apoi, cărată pe brațe, până la scenă.

Între locația în care s-a aranjat și scenă, drumul a fost lung, astfel că vedeta nu a putut merge o distanță așa de mare pe tocuri. Dansatori i-au sărit în ajutor, au dus-o în cârcă și mai apoi în brațe. Întreg momentul a fost filmat, iar vedeta imediat l-a distribuit pe Facebook.

Așa ne încălzim noi, uuuu”, a fost comentariul vedetei. 

Fanii au remarcat imaginile și imediat au reacționat. Unii au înțeles de ce Loredana Groza a fost cărată în brațe și în cârcă de dansatori, în timp ce altora nu li s-a părut întocmai potrivită „dezechilibrarea” vedetei. 

La vârsta ta….ar trebui sa fi un exemplu de pudoare pentru noi cele mai tinere, dar…de unde? (…)”, a scris un urmăritor al vedetei.

Doamne ferește..asa ceva nu-i de arătat pe Facebook…Totuși… ai nevoie să fii și respectată. (…)”, a adăugat altul.

Comentarii Facebook