„E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”. Delia mărturisește că nu are nevoie de diete pentru a fi în formă


Delia Matache este o femeie cu forme şi nu s-a sfiit niciodată să arate acest lucru. De multe ori, artista a spus că o femeie adevărată este cea care are forme. Nu de puţine ori, artista a mărturisit că nu ţine dietă şi că iubeşte mâncarea.

Artista spune că la potențialul său genetic e chiar un act de curaj să nu investească mai mult timp pentru a avea 6 pack.

Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack. Nu știu de ce am simțit nevoia să transmit acest mesaj. Dar vă puteți imagina cât de bine arăt. Vă zic și puteți să aveți încredere. Nativ am fost înzestrată destul de bine. Dacă m-ar preocupa atât de tare treaba asta, aș arăta ca Victorias Secret (n.r. fotomodele). Ești nebun? Top! Rachetă aș fi.

Imaginați-vă versiunea aia atunci când nu vă place ce vedeți la mine, că am hainele prea largi, că mă ascund după haine, că de ce nu mă îmbrac mulat. Am potențial foarte mare, am datele genetice bune. E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”, a transmis Delia pe rețelele sociale, citată de Spynews.

Comentarii Facebook