De ce nu vrea Delia să devină mamă: ”Mai bine așa, stai fără stres”


Delia a spus tot timpul că nu vrea copii, dar a și explicat de ce nu vrea să devină mamă.

Mama s-a obișnuit cu ideea, știe. Și chiar mi-a zis recent: «Foarte bine, ai avut dreptate, mai bine așa, stai fără stres, ești foarte bine așa» Eu cred că nu aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare pe umeri, enormă.

E o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața, îl cari toată viața după tine, nu scapi de el niciodată, doar atunci când mori. Mă panichează chestia asta”, a declarat Delia, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu.

Artista a spus de nenumărate că este extrem de fericită și împlinită, în ciuda faptului că nu are copii. Este o persoană care iubește libertatea și călătoriile. Jurata de la iUmor pleacă foarte des în vacanțe, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. La un moment dat, chiar a declarat că nu îi place să dea socoteală despre plecările ei.

În cadrul aceluiași interviu, Delia a vorbit și despre momentul în care a făcut o serie de declarații controversate care au ținut primele pagini ale ziarelor. În luna octombrie a anului trecut, artista a spus că oamenii care nu fac copii ar trebui felicitați pentru că suntem deja prea mulți. În plus, vedeta a adăugat că nu vrea obligații. Atunci, a fost criticată pentru mărturisirile ei, iar acum a vorbit despre acel moment.

Eu nu am spus atunci că nu vreau să am copii. Eram într-un live pe TikTok, în camera de hotel din Timișoara. Și am primit multe întrebări despre copil. Oamenii întrebau și eu răspundeam, nu am făcut eu o declarație oficială.

A fost o chestie interactivă, vorbeam cu oamenii. Dar în continuare cred că nu vreau să am copii, oamenii îmi spun că greșesc pentru că sunt un model pentru tineri și nu o să mai facă oamenii copii”, a spus Delia.

Comentarii Facebook