Jada Pinkett Smith a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la Gala Oscar


Actrița Jada Pinkett Smith a reacționat pe rețelele de socializare, după două zile de la incidentul în care soțul său, Will Smith, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, duminică, 27 martie, în timpul Galei Oscar. 

Citește și: VIDEO - Moment șocant la Premiile Oscar din acest an. Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa

Ea a scris marţi pe Instagram, lăsând un mesaj enigmatic pentru abonaţii săi. „Este o perioadă a vindecării şi eu sunt pregătită pentru asta”, a scris ea în mesaj. Niciun alt cuvânt nu a fost adăugat acestei fraze şi comentariile mesajului au fost dezactivate. 

jada postare.PNG

Acest post vine după scuzele prezentate public de Will Smith lui Chris Rock şi publicului de la gala Oscar pentru accesul său violent.

will smith apology.PNG  

Vreau să-ţi cer public scuze, Chris. Ceea ce am făcut a fost deplasat şi am greşit”, a scris Will Smith pe contul de Instagram. 

Momentul șocant care a făcut înconjurul lumii

O glumă a lui Chris Rock despre capul ras al Jadei Pinkett Smith, afectată de alopecie - o boală care provoacă căderea părului - a declanşat incidentul. Will Smith a urcat deodată pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirile stupefiate ale celebrităţilor şi telespectatorilor. 

Apoi, actorul în vârstă de 53 de ani i-a strigat din scaun: „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!”. 

Citește și: Ce s-a întâmplat în pauza publicitară de la Oscar, după ce Will Smith l-a pălmuit sănătos pe Chris Rock - VIDEO

Academia Americană de Film anunţase anterior deschiderea unei anchete interne în legătură cu acest incident, subliniind că a condamnat „acţiunile domnului Smith în timpul emisiunii de aseară”. Chris Rock nu a comentat incidentul.

Citește și: Ce mesaj a transmis Academia Americană de Film după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar


Comentarii Facebook