VIDEO - Moment șocant la Premiile Oscar din acest an. Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa


Un incident surprinzător al ediției cu numărul 94 a Premiilor Oscar de anul acesta a făcut înconjurul lumii în doar câteva ore. Gala a fost perturbată de un schimb de replici incredibil, după ce cunoscutul actor de la Hollywood, Will Smith, s-a simțit jignit de o glumă, aparent inofensivă, făcută de comediantul Chris Rock la adresa soției lui Smith, Jada Pinket Smith.

După ce Rock i-a spus în glumă lui Smith că aşteaptă cu nerăbdare o continuare a filmului „G.I. Jane”, film în care personajul principal este o femeie cu trăsături masculine (principala caracteristică fiind tunsoarea foarte scurtă, la fel ca și cea a lui Jada), Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă. După ce s-a aşezat la loc, Smith i-a strigat lui Rock „Să nu mai scoţi numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta”.

Nervii lui Will Smith au fost întinși la maxim de replica lui Rock, după ce în cadrul Galei Oscar din anul 2016, comediantul a adus-o în discuție pe Jada spunănd că „Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei - nu am fost invitat!”. De această dată actorul nu și-a putut controla impulsurile și l-a lovit pe Chris Rock.

Momentul a şocat publicul de la Dolby Theatre, locația unde s-a ținut decernarea premiilor Oscar din 2022. La pauza publicitară, prezentatorul Daniel Kaluuya s-a apropiat pentru a-l îmbrăţişa pe Smith, iar Denzel Washington l-a escortat până la marginea scenei.

Până la incidentul ieșit din comun, Gala a decurs bine. Actrița Ariana DeBose a devenit prima afro-latină care a câştigat un premiu Oscar pentru actriţă în rol secundar, în timp ce Troy Kotsur a devenit primul actor surd care a câştigat un premiu.

Până la finalul serii, Will Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: „Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti”, a spus el.


Comentarii Facebook