Ce s-a întâmplat în pauza publicitară de la Oscar, după ce Will Smith l-a pălmuit sănătos pe Chris Rock - VIDEO


Will Smith l-a pălmuit pe actorul Chris Rock, în direct la televiziune, în timpul transmisiunii premiilor Oscar, pentru că a făcut o glumă nepotrivită despre soția lui Jada Smith, care suferă de alopecie.

În pauza publicitară, care a urmat incidentului, Will Smith a fost văzut lângă scenă alături de reprezentantul său de relații publice și de Denzel Washington într-o pauză publicitară, după ce actorul l-a pălmuit pe comicul Chris Rock pentru că acesta făcuse o glumă despre soția lui Smith, scrie revista Esquire, citat de Digi24.ro.

Ramin Setoodeh de la revista Variety a publicat pe Twitter un clip video care s-a petrecut imediat după incident. Setoodeh scrie că publicistul lui Will Smith a venit și a vorbit cu actorul. O altă persoană era lângă soția acestuia, Jada Smith.

Jurnalistul Scott Feinberg de la publicația The Hollywood Reporter a scris că, în timpul pauzei de reclamă, Will Smith a fost consolat de Denzel Washington și Tyler Perry. Will și-a șters lacrimile și s-a așezat pe scaun lângă Jada, cu Denzel consolându-i.

În timpul galei, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith, comparând-o cu G.I. Jane, (denumire generică pentru femeile din armata americană). Jada și-a pierdut părul în urma afecțiunii de care suferă, iar Will Smith nu a gustat gluma. Acesta a urcat pe scenă și i-a aplicat o palmă sănătoasă lui Rock. 

VIDEO - Moment șocant la Premiile Oscar din acest an. Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa

Comentarii Facebook