Iubită și criticată, Monica Tatoiu a dat sfaturi de viață celor interesați


Monica Tatoiu a vorbit pe șleau despre viața intimă la bătrânețe. Având 66 de ani, vedeta a dat un răspuns intrigant.

Oamenii în momentul în care îmbătrânesc, dacă se educă și dacă se depășesc, sexul ală din tinerețe se duce de aici (n.r. indică zona creierului), pentru că se spune că creierul omului îl folosești cel mai mult la 60 de ani. (...) Sexualitatea e tot o formă de comunicare. La 60 de ani este o comunicare dincolo de cuvinte.

Mircea Eliade descrie asta foarte bine în Maitreyi. Când el este cu ea, deci doar atingând-o, atingându-i mâna, ajung la o plăcere sexuală care nu poate fi definită prin orgasm. Deci, orgasmul poate să fie și intelectual, dar ca să ajungi la orgasm intelectual trebuie să fii educat.

Și nu-ți trebuie să tragi pe nas ca să ajungi la orgasm intelectual. Îți trebuie să mai citești și o carte din când în când”, a precizat Monica Tatoiu în cel mai recent episod al emisiunii Fiță cu Adiță.

Monica Tatoiu le sfătuiește pe femei să nu bea peste măsură.

În tinerețe m-am îmbătat și eu pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine că amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile ale din studenție erau nebune.

Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă care mi-a spus: Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple.(...) Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. 

Nu te amețești. În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. 

Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața", a mărturisit Monica Tatoiu în emisiune Fiță cu Adiță.

Monica Tatoiu este căsătorită de aproape 40 de ani și este invitată frecvent în platourile emisiunilor TV.

Comentarii Facebook