Ilie Năstase a fost iertat de soție, deși o bătuse. El s-a lăudat la televizor cu tehnica folosită


Soția celebrului Ilie Năstase ar fi renunțat la divorț, după ce era hotărâtă să rupă mariajul pentru că a fost bătută.  

Se pare că Ioana Simion a uitat bătaia primită. Ilie Năstase a fost primul care a povestit cum a reușit să o facă pe soția lui, mai tânără cu 30 de ani să uite de divorț.

Banii au avut un cuvânt important în această afacere. Ioana Năstase a primit bijuterii, cadouri și un bolid de lux, un Bentley, care valorează circa un sfert de milion de euro.

Portofelul e la soția mea. Întrebați-o pe ea pe ce cheltuie banii. Ea știe! Femeia trebuie să fie înțelegătoare cu mine, e mai greu. Am făcut tot ce am vrut eu toată viața mea. Eu nu înșel, nu mai puneți așa întrebări, că de abia m-am împăcat cu soția“, a dezvăluit Ilie Năstase într-un interviu recent, pentru Pro TV.

La începutul acestui an, Ioana Năstase a sunat la 112 și le-a spus celor de la serviciul de urgenţă că a fost lovită de soţul ei. De teamă, aceasta s-a încuiat în dormitor, dar nu înainte de a fi lovită violent. La vremea aceea, frumoasa bruneta a povestit cum a decurs toată întâmplarea și cum a bătut-o Ilie Năstase.

Totul s-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an. Fostul mare tenismen ar fi fost deranjat de faptul că soția sa plecase într-o vacanță la munte cu prietenele sale. La întoarcere, Ilie Năstase i-ar fi reproșat acest lucru, iar lucrurile au degenerat.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat.

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui. Iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac. Nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, spunea Ioana pentru Click.ro.

Comentarii Facebook