Cum arată mama îndrăgitei Vlăduța Lupău


Mama Vlăduței Lupău a împlinit 60 de ani, iar vedeta a postat o imagine cu cea care i-a dat viață.

La muuuuulți ani, mami! (…) Uneori mă enervează, desigur! Și eu pe ea!”, a scris Vlăduța lupău în cadrul InstaStory-urilor.

Artista își cinstește așa cum se cuvine mama, în fiecare an. Cele două seamănă foarte bine, iar fotografiile arată de unde a ”furat” Vlăduța trăsăturile frumoase pe care le are.

Artista Vlăduța Lupău e stabilită la Cluj, unde a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, dar a optat pentru o carieră în muzică.

Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a declarat Vlăduța Lupău la o emisiune TV, potrivit Spynews.

Ea nu a terminat doctoratul și a renunțat la ideea de a profesa în medicina veterinară.

”Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa… pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a spus Vlăduța Lupău.

Artista din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, s-a stabilit la Cluj unde s-a căsătorit cu fotbalistul Adi Rus, fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook