Gina Pistol cere ajutorul fanilor: „De o săptămână mă dor foarte tare”. De ce suferă prezentatoarea TV


Gina Pistol a cerut ajutorul comunității sale din mediul online. Îndrăgita prezentatoare TV a povestit că mai mult de o săptămână se confruntă cu dureri puternice. Iubita lui Smiley are probleme de sănătate, după ce a început o dietă.

De câteva zile, Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Fiind mereu prezentă în mediul online, vedeta le-a povestit fanilor că nu se află în cea mai bună stare fizică și le-a cerut sfaturi.

De o săptămână mă dor foarte tare genunchii... de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, le-a scris Gina Pistol fanilor săi de pe Instagram.

Motivul durerii ar fi cauzat de schimbarea stilului de viață. Odată ce a rămas însărcinată, Gina Pistol a început să acumuleze kilograme, așa că de la 53 a ajuns să aibă 80 în luna a noua. 

gina-pistol-noi-probleme-de-sanatate-dupa-ce-a-inceput-dieta-prezentatoarea-tv-cere-ajutorul-urgent-al-fanilor-sai-ma-dor-foarte-tare-foto-1.jpeg

Acum vedeta este  hotărâtă să facă tot ceea ce este necesar pentru a ajunge să aibă din nou talia de viespe, așa că a început să țină dietă și să facă sport în mod constant vreme de 12 săptămâni.

Însă, lipsa sportului și-a spus cuvântul, pentru că partenera de viață a lui Smiley se confruntă cu dureri groaznice la genunchi de câteva zile. 

Comentarii Facebook