La mulți ani Florin Piersic! Actorul împlinește 86 de ani, dar a luat o decizie ciudată


Actorul Florin Piersic împlinește joi, 27 ianuarie, 86 de ani, și nu mai vrea să fie în lumina reflectoarelor, alături de fani, așa cum a făcut în ultimii 20 de ani.

Florin Piersic își petrece ziua de naștere la cabana lui de la Someșul Rece, alături de un cerc intim. 

E ziua lui Florin Piersic. Actorul vrea să fie între prieteni și rude

Unii apropiați au spus că actorul va sta retras de ziua lui de naștere.

Florin Piersic obișnuia să facă spectacole cu public de ziua lui, unde să își povestească viața. Pandemia l-a pus în defensivă, iar din 2021 nu a mai organizat nimic festiv. 

El, care a iubit scena atât de mult și încă o mai iubește, va face și anul acesta, de ziua lui, ce a făcut și anul trecut. Se va retrage aproape sigur la cabana sa din zona muntoasă a Clujului. Se stabilește acolo cu câteva zile înainte de data de 27 ianuarie și rămâne cam până la finele lunii.

E modul lui probabil de a se apăra de noi, ceilalți. De cei care nu avem întotdeauna răbdarea și tactul necesar de a interacționa cu cei din jur”, a declarat o sursă din anturajul său pentru Playtech.ro.

Florin Piersic împlinește 86 de ani

Va fi foarte greu ca cineva să ia legătura cu el, pentru că la Someșul Rece nici nu prea este semnal la telefonul mobil. Cei care îi iubesc se vor gândi la el și vor avea timp ulterior, pentru a-i transmite urările. 

Florin Piersic a spus de anul trecut că vrea să se retragă din viața publicp.

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat. Eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră.

Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire. Știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc!”, scria marele actor în 2021. Se pare că și anul acesta va lua o pauză.

Comentarii Facebook