Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, primii pași pe nisipul din Seychelles. Artistul, cât se poate de emoționat - FOTO


Smiley a făcut multe în cariera lui, atât în televiziune, cât și în muzică, dar de nimic nu e mai mândru decât de rolul de tătic. În martie 2021, iubita lui, Gina Pistol, a adus pe lume o fetiță care a venit ca o binecuvântare în viața lor. De atunci, micuța Josephine a devenit centrul universului celor două vedete, iar de curând, cuplul s-a mai bucurat de o reușită personală: prima vacanță în trei. Nu oriunde, ci în Seychelles, unde Josephine a făcut și câțiva pași pe nisip.

Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu exista reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim, Josephine", a scris Smiley în dreptul unei poze din Seychelles, alături de Gina Pistol și de fiica lor de 10 luni. 

272276826_495685168594578_3335290637792155950_n.jpg

Fetița de nici un an a părut să guste deja din experiențele unei vacanțe exotice, așa că s-a încumetat să facă și câțiva pași pe nisip, ajutată, bineînțeles, de celebrii ei părinți. Cei trei au fost pozați de la spate, cu toții concentrați pe pașii micuței. În doar o oră, imaginea a strâns peste 15.000 de aprecieri.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie 2021

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Fiica lor, care poartă numele Josephine Ana, a avut la naștere 3,230 kg și 51 de centimetri.

Iubita lui Smiley recunoaște că are o nouă perspectivă asupra vieții de când este mămică, iar din această schimbare face parte și faptul că a învățat să-și iubească mai mult corpul.

Comentarii Facebook