Miercuri 24 Aprilie

O tânără s-a căsătorit cu un cuțit, după ce a fost părăsită de mire


O femeie de 22 de ani, din provincia Bali, a fost nevoită să se căsătorească cu un pumnal, în cadrul unei ceremonii hinduse. Scopul ceremoniei a fost să îndepărteze umilința familiei, după ce aceasta a fost părăsită de mire chiar  înainte de nuntă. 

Astfel, Ni Putu Melina, o tânără de 22 de ani, însărcinată, s-a căsătorit cu un pumnal keris, ca parte a unui obicei hindus, potrivit Mirror. Kerisul este promovat de guvernul indonezian ca un simbol cultural al Indoneziei. 

Familia mirelui s-a răzgândit și nu l-a mai lăsat pe acesta să vină la nunta programată pe 12 ianuarie.  Mirele și-a declarat dragostea pentru fată și a propus să fugă împreună, însă familia fetei a preferat să pună în practică ritualul.

În cultura hindusă se crede că pumnalul respectiv reprezintă bărbăția și poate fi utilizat ca un înlocuitor pentru un mire dacă acesta nu poate participa la ceremonie din diverse cauze, inclusiv deces.

Povestea nunții a devenit virală pe rețelele de socializare

Nunta tinerei a devenit virală pe TikTok, însă familia fetei afirmă că nu este deranjată de acest lucru. Tatăl Melinei, Ketut Suwardita, a precizat: „Vrem ca aceasta să fie o lecție pentru alte fete care caută un mire”.

Familia fetei a decis să țină ceremonia pentru a se asigura că bebelușul nu este considerat unul nelegitim. Dar chiar și în ciuda ceremoniei, în acte tânăra o să apară drept mamă singură, nefiind căsătorită în mod legal.


Comentarii Facebook