Un tânăr i-a donat un rinichi „soacrei”, dar a rămas fără iubită. Ce s-a întâmplat o lună mai târziu


Un bărbat i-a donat un rinichi mamei iubitei sale, însă iubita l-a părăsit la doar o lună după această faptă generoasă. Aceasta este povestea unui profesor din Mexic, Uziel Martinez, care a devenit viral pe Tiktok, după ce le-a dezvăluit internauților trecutul său emoționant. 

I-am donat un rinichi mamei ei, ea m-a părăsit și s-a căsătorit o lună mai târziu”, se arată în legenda videoclipului postat. 

Videoclipul are deja peste 16 milioane de vizualizări și o mulțime de comentarii de solidaritate. Oamenii sunt revoltați că o asemenea faptă altruistă a rămas fără răsplată. 

Dacă ai fi făcut asemenea lucru pentru mama mea, m-aș fi căsătorit cu tine, te-aș fi sprijinit și mi-aș fi dedicat tot restul vieții pentru a te face fericit”, a scris o femeie. 

Tânărul mai comunică cu fosta iubită

Într-un videoclip publicat ulterior, Uziel a vorbit despre actuala legătură cu fosta lui iubită. Bărbatul a insistat că sunt în relații bune, în ciuda despărțirii dramatice.

De fapt, sunt bine, sunt bine din punct de vedere emoțional, cred că așa este ea”, a spus el, potrivit Mexico News Daily.

Comentarii Facebook