Duminica 25 Septembrie

De ce boală suferă soția lui Will Smith. Motivul pentru care actorul i-a dat o palmă lui Chris Rock în timpul galei Oscar 2022


Un incident bizar a avut loc la gala premiilor Oscar 2022. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscar, după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre Jada Pinkett, referitoare la faptul că aceasta este tunsă la zero. Situația a escaladat brusc, deși inițial ambii actori păreau să râdă de glumele comediantului.

Will Smith a urcat pe scenă la Gala premiilor Oscar și i-a aplicat o palmă actorului de comedie Chris Rock.

Ieșirea lui Will Smith are legătură cel mai probabil cu faptul că soția sa, Jada Pinkett, suferă de o boală autoimună rară în urma căreia și-a pierdut aproape tot părul.

Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez", a mărturisit în urmă cu câțiva ani Jada Pinkett, potrivit hotnews.ro.

Soţia lui Will Smith a dezvăluit pe Facebook, că recurge la turbane pentru a-şi disimula chelia galopantă.

M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică”, a povestit ea vizibil afectată.

Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu vedeta. 

Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, încheie Jada Pinkett.

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook