Acum s-a aflat de ce Vlăduța Lupău a ajuns la perfuzii și medicii i-au interzis să zboare cu avionul


Vlăduța Lupău este însărcinată, iar în ultimele luni a fost criticată de fani pentru că a refuzat să cânte. De fapt, medicii i-au interzis deplasările. 

Medicii i-au interzis Vlăduței Lupău  să zboare cu avionul, așa că a fost nevoită să anuleze și concertele care erau programate în America.

Vlăduța Lupău a avut probleme în primele luni de sarcină

Vlăduța Lupău  urmează să devină mama pentru prima data, iar fericirea pe care o simte în aceste momente nu se poate compara cu nimic altceva.

Artista a consultat mai mulți medici, care i-au prescris un tratament pe bază de perfuzii pe care l-a urmat acasă. Vladuța a fost nevoită să își anuleze concertele pe care le avea în America, cerâdu-și scuze fanilor ei la acea vreme pe rețelele de socializare. Ea a spus și că se teme de COVID.

”Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Vlăduța Lupău va avea un băiețel

De curând s-a aflat care erau problemele. Vlăduța Lupău a anunțat pe rețelele de socializare că este înărcinată în 5 luni și, chiar dacă initial și-a dorit să păstreze sexul copilului în secret, mama sa i-a luat-o înainte și a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că că va avea un nepoțel, scrie Bzi.ro.

Sunt cam la jumătate, în 5 luni. Am ales această zi ca să le spun tuturor de această mare binecuvântare deoarece e Buna Vestire. Nu o să spun momentan sexul, dar Andra știe deja. Când o să spun dacă este băiat sau fată, atunci o să spun și cum o să-l cheme pe bebeluș. Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc. Nu mă mai încap hainele. Mi-a plăcut mai mult, la început, supa de găluște”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

Comentarii Facebook