Dani Oțil, ifose de soț șmecher, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu: „Să se trezească, de-aia l-a făcut”


Dani Oțil nu ezită în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” să împărtășească cu publicul detalii din viața sa personală. Prezentatorul TV a vorbit de mai multe ori cu ironie despre viața pe care o are cu soția sa, Gabriela Prisăcariu. De data aceasta, prezentatorul a făcut o nouă glumiță, pe seama creșterii copilului lor, Luca Tiago.

În ediția de azi, când a venit în discuție un subiect legat de copii, prezentatorul TV a ținut să precizeze că fiul său, Luca Tiago, este treaz de la ora cinci și jumătate. Bineînțeles, colegii de breaslă l-au compătimit și i-au spus că le pare rău că este nevoit să se trezească la ora aceea, însă ironic fiind, Dani Oțil a explicat că el doarme, iar cea care se ocupă de Luca Tiago la cinci dimineața este nimeni alta decât Gabriela Prisăcariu, venind cu un argument dur ce a surprins pe toată lumea, scrie Spynews.

Ce bine de voi. Al meu la cinci jumate dimineața este treaz. (...) Nu, că eu nu sunt treaz.(...) Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut. Păi da... (...)", a fost replica lui Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

De asemenea, după ce a rămas din nou fără bonă, soțul Gabrielei Prisăcariu nu s-a putut abține și a făcut o ironie de zile mari. 

Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femei, cât am fost acum de bone niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum... Uite și tu ce situație", a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Comentarii Facebook