Antonia a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta nu mai vrea să tolereze haterii: „Calmează-te femeie!”


Antonia nu a mai rezistat și a răbufnit! Artista nu a mai tolerat mesajele urâte primite de la unii internauți referitoare la aspectul său. Vedeta a răbufnit după ce a fost criticată și numită falsă. Nu este pentru prima dată când artista se confruntă cu astfel de situații. De-a lungul anilor, Antonia a primit tot felul de mesaje prin care este jignită de unii internauți. De data aceasta un comentariu a scos-o din sărite.

Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu! Fake!”, este mesajul pe care l-a primit Antonia pe Instagram.

După ce a primit comentariul în care este criticată că poartă extensii sau perucă, Antonia a reacționat: „Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (…) A, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu ‘exotică”. 

Ulterior, cântăreața a postat la Instastory o fotografie în care și-a desenat păr la axilă. „Uneori am păr lung și la subraț”, a scris aceasta sarcastică.

Nu este ușor să fii persoană publică. Acest lucru reiese din mesajele pe care le primește Antonia de la unii internauți, în trecut unii au ajuns să îi amenințe și familia. 

Comentarii Facebook