Anamaria Prodan preocupată de soarta fostului soț, după ce Reghe a ratat obiectivele sezonului: „Este criza bărbatului când îşi caută amante”


Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Universității Craiova. După ce fostul său soț a ratat obiectivele acestui sezon, impresara pare să-și facă griji pentru soarta acestuia. Prodan crede că tot scandalul cu amanta sa, Corina Cociuc, nu l-a ajutat să se concentreze prea mult pe obiectivele sale profesionale. „Cine ştie ce se întâmplă cu el”, a comentat Anamaria.

Prodan e sigură că probleme din căsnicie şi relaţia extra-conjugală cu Corina Caciuc i-au afectat cariera antrenorului care a câştigat două titluri cu Steaua, în 2012-2013 şi 2013-2014.

Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot. Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să-l ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook