Duminica 28 Aprilie

Cum va arăta casa Georgianei Lobonț! A ales pitorescul Dej, în locul Bucureștiului, dar are cea mai luxoasă casă din oraș - FOTO


Georgiana Lobonț și soțul ei sunt în pragul mutării în noua lor locuință. Cei doi au făcut o alegere conștientă de a nu se stabili în București, preferând să investească într-o casă în Dej, pe care acum o amenajează conform viselor lor.

Pregătirile pentru mutare au fost o prioritate pentru cuplu, care a strâns fiecare bănuț pentru a-și transforma visul în realitate. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au pus suflet în achiziționarea unei case în Dej, planificând să se mute în noul lor cămin chiar înainte de Crăciun. Cântăreața a avut deja o viziune clară despre cum va arăta fiecare colț al locuinței încă de la sfârșitul anului anterior, iar luxul și rafinamentul sunt cuvintele care descriu cel mai bine casa lor nouă.

Cum va arăta casa de vis a Georgianei Lobonț

Artista recunoaște că a făcut eforturi considerabile pentru noua lor locuință, motiv pentru care a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu și și-a dorit să creeze un spațiu de lux. Piesa centrală a întregii amenajări este dormitorul matrimonial, iar Georgiana Lobonț avea o viziune clară despre cum dorea să-l aranjeze. Pentru a face această viziune realitate, artista s-a folosit de expertiza unei bune prietene care se ocupă de design interior.

Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva”, scria Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Cei doi se vor muta în casă nouă după opt ani de căsnicie

La acea vreme, Georgiana Lobonț sublinia că nu își propune să impresioneze prin opulență; dimpotrivă, este conștientă că în spatele unei vile de lux stau eforturi considerabile și o investiție semnificativă. Prin urmare, artista mărturisește că este vorba despre o dorință mai veche, pe care atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit să o transforme în realitate, mai ales că în 2024 au sărbătorit opt ani de la căsătorie.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda, ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa”, mai spunea artista, în mediul online.

Comentarii Facebook