Frumoasa Carmen Grebenișan, probleme în relație din cauza geloziei! Cum a rezolvat lucrurile


Carmen Grebenișan și Alex Militaru sunt unul dintre cuplurile frumoase ale vedetelor din România. Mulți ar spune că nu au nicio problemă, dar adevărul este altul.

Acum doi ani, cei doi au devenit soț și soție, iar căsnicia lor a fost zguduită de scene de gelozie. 

Alex Militaru, soțul frumoasei Carmen, a dezvăluit că a fost gelos la începutul relației neavând foarte multă încredere în el. Așa că nu a vrut să o lase să participe la o competiție pentru care era nevoită să stea departe de el câteva luni.

Eram mai gelos. Nu eram sigur pe mine, eram mai mic. Prima dată s-a încercat să plece în emisiune, nu s-a putut în anul respectiv, iar a doua oară a reușit. Nu eram eu deschis atunci, la treaba asta. Nu s-a putut pentru că nu am fost eu de acord neapărat. Nu eram sigur pe mine, eram mai mic. Aveam impresia că o să plece. Eu sunt și acum vulnerabil”, a spus Alex Militaru, în podcastul Mariei Vigheciu.

Deși crizele de gelozie au dispărut, cei doi nu și-au rezolvat toate problemele din căsnicie. Pentru a nu ajunge în situația de a divorța, Carmen Grebenișan a dezvăluit că s-au hotărât să facă terapie de cuplu și să plece în vacanțe diferite, unde să ia o pauză de la timpul petrecut împreună.

Nu e neapărat o spaimă, a fost atunci, că a plecat totuși mult, cinci luni. Adică, oricine poate să se gândească la orice în cinci luni de zile, mai ales cu 0 contact. Acum o să plec pentru că am decis asta și sunt anumite momente în cuplu pe care nu știi cum să le treci, chiar nu știi, oricine ai fi și oricâte informații ai avea. Având traume din trecut e greu să treci peste un lucru și am zis că s-ar putea să apelăm la un terapeut. Nu e de panicat, sunt alte lucruri la mijloc. (...) Nu am apelat niciodată (n.r. la terapie de cuplu)”, a declarat Carmen Grebenișan, la Xtra Night Show.

Comentarii Facebook