”Toată lumea vrea un frăţior sau o surioară” - Vlăduța Lupău a vorbit despre al doilea copil


Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri sincere despre posibilitatea de a-și extinde familia, chiar imediat după ziua ei de naștere. În timp ce se afla într-o emisiune TV, celebrul interpret de muzică de petrecere a vorbit deschis despre dorința ei de a avea încă un copil.

”Îmi doresc foarte mult să îi ofer lui Iair o surioară sau un frățior”, a mărturisit Vlăduța Lupău, evidențiind dragostea pentru rolul de mamă și dorința de a împărți această bucurie cu un alt membru al familiei sale.

Cu aceste declarații, Vlăduța Lupău a reușit să stârnească interesul și curiozitatea fanilor săi cu privire la viitorul său în ceea ce privește extinderea familiei.

Întrebată dacă își mai dorește un copil, Vlăduța Lupău a fost extrem de sinceră: ”Toată lumea cred că își dorește, nu? Să aibă un frățior sau o surioară. Ne bucurăm foarte mult de băiețelul pe care îl avem, de Iair, și când o vrea Dumnezeu să vină un frățior sau o surioară, să vină, nu? Cred că toată lumea își dorește, atunci când are un copil, să vină și un al doilea, al treilea.

De la al treilea încolo nu știu dacă își mai dorește cineva. Noi am crescut cu frați, nu știm cum e fără”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, într-o emisiune TV.

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduţa Lupău a împlinit vârsta de 33 de ani, iar cu această ocazie vedeta a scris un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluindu-le urmăritorilor că este primul an în care a ales să nu-și sărbătorească ziua.

E primul an în care aleg să nu «îmi țin ziua»… și totuși a fost perfect! Vă mulțumesc mult ca sunteți aici, cu si pentru mine! Cu drag, Vlăduța”, a scris aceasta, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Comentarii Facebook