Cum a slăbit Lino Golden 30 de kilograme. S-a operat apoi pentru a avea pectorali - FOTO


Lino Golden, unul dintre tinerii artiști ai noii generații, a slăbit uluitor și apoi s-a operat pentru a îndepărta excesul de piele. Acum, Lino se menține și spune că este mândru. 

Aproape 1 an de la operatie si ma simt mai sigur pe mine ca niciodata. ??? Toata lumea ma intreaba de cicatrici…? Nu imi este rusine de ele,sunt mandru de mine ca am dat 30 kg jos singur alergand in parc zi de zi si schimbandu-mi stilul de viata. ? SA CREDETI MEREU IN VOI SI SA NU VA FIE RUSINE DE CUM ARATATI!”, a scris Lino pe Instagram.

Acesta avea nu mai puțin de peste 100 de kilograme, când era un adolescent.

Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău şi eram pe punctul de a chema ambulanţa. Atât dieta pe care o ţineam, cât şi sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferenţa s-a văzut, atât în oglindă, cât şi pe cântar; am reuşit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a declarat Lino Golden.

Pentru că a rămas cu un exces de piele, Lino Golden s-a operat.

Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru ca am slăbit prea repede așa că am avut nevoie de aceasta operație pentru mine în primul rând.

Nu vă lăsați afectați de oamenii care vă judecă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție”, le-a mai transmis Lino fanilor, imediat după operație.

sacxz.png

LINO.jpg

Comentarii Facebook