Miercuri 24 Aprilie

Cătălin Botezatu are probleme grave de sănătate, însă nu va rata sub nicio formă festivalul Untold


Cătălin Botezatu, probleme serioase de sănătate. Fostul jurat de la „Bravo! Ai stil” a ajuns de urgență la spital, zilele trecute. Din cauza suprasolicitării, vedetei i s-a făcut rău, însă nu a ţinut cont de sfaturile medicilor. La doar câteva ore de la externare, designer-ul a participat la un eveniment.

În ultima vreme, Cătălin Botezatu a avut parte de un program extrem de încărcat. Acesta a fost mai mereu pe drumuri, iar oboseala şi-a spus cuvântul. Bote a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat stări de rău.

În ciuda recomandărilor primite de la medicii care s-au ocupat de el, Cătălin a decis să nu rămână internat în spital. Acesta era aşteptat la filmările pentru rubrica „Așa da, așa nu!”, de la care nu a dorit să lipsească.

Cătălin Botezatu, probleme serioase de sănătate

După ultimul tur de forță, fiind jurat atât la „Miss România”, la București, cât și la „Mister Bulgaria”, la Varna, artistului i s-a făcut brusc rău, ajungând ieri pe perfuzii, la spital. Nu a dorit să rămână internat, căci era așteptat, în aceeași zi, la filmările rubricii de modă „Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D”, au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

La doar câteva ore după ce a ieșit din spital, Cătălin Botezatu s-a urcat în avion şi a plecat la Timişoara. Acolo a fost aşteptat de organizatorii evenimentului „Timișoara Fashion Week”, în cadrul căruia are două prezentări de modă.

Deși ar fi trebuit să se odihnească, Bote nu a rămas acasă. A vrut să participe la celebrul eveniment de modă, unde vineri și sâmbătă va avea două prezentări de modă, colecția de rochii de lux și cea de costume bărbătești. Apoi, săptămâna viitoare, Cătălin Botezatu va fi la Cluj, la celebrul eveniment muzical Untold”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă.


Comentarii Facebook