Joi 30 Martie

Loredana Groza, criticată din nou din cauza presupuselor operații. Ce replică a dat


Loredana Groza este criticată de internauți din cauza presupuselor intervenții chirurgicale. 

O urmăritoare a acuzat-o că este artificială, după ce vedeta a postat o serie de fotografii cu noul look și noile ținute. ”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”, i-a spus Loredana Groza criticului său.

Ea neagă orice acuzație și spune că aspectul ei este 100% natural. 

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Cu toții ne transformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a mai adăugat artista.

Comentarii Facebook