Cu ce probleme a rămas Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19: Toată viața voi lua tratament


Marcel Pavel a fost infectat cu COVID-19 și a rămas marcat.

Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze.

Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, povestea Marcel Pavel la Antena 1, după ce a fost externat de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a spus artistul pentru Impact.ro.

Artistul și-a întors fața spre Dumnezeu, după experiența din spital

Cânt și în biserică, la nunți, piesa ”Ce folos, ce folos, viaţă fără de Hristos?”, am un sentiment liniștitor. Oamenii sunt impresionați până la lacrimi, iar de Paște cânt și alte piese bisericești, pricesne. De câte ori sunt invitat într-o catedrală sau biserică am un sentiment aparte, plin de o încărcătură spirituală profundă! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a mai spus Marcel Pavel.

Comentarii Facebook