Mihai Trăistariu a scăpat de rate de 20.000 de lei. Ce afacere are în mijlocul stațiunii Mamaia


Mihai Trăistariu a fost puternic lovit de pandemie și a fost aproape de faliment. Și-a vândut locuința din Constanța și a mai achitat din datorii. 

Au revenit concertele. Eu, pentru că locuiesc în Constanța, sunt în fiecare seară pe la resorturile de lux, pe la teatrele de vară și pe la terase, și atunci, prin rotație, cânt aproape seară de seară în 7 sau 8 locuri. Sunt seri și cu câte 5 locuri în care cânt. Chiar dacă sunt bani mai puțini, cânt trei piese colo, cinci dincolo și se strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte”, a spus Mihai Trăistariu.

Artistul se bazează și pe nunți, dar încă nu s-au reluat complet. ”Cumva concertele încep să intre pe făgașul normal, chiar dacă nu sunt atât de multe ca înainte de pandemie, dar măcar s-a deschis treaba și putem să ne reluăm activitatea, pentru că eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani”, a mai adăugat cântărețul, conform Click.ro.

Mihai a avut un teren în Mamaia de Nord, iar acolo, alături de un dezvoltator imobiliar, a ridicat un bloc. ”M-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7200 lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar”, a continuat el.

Apartamentul din Constanța l-a vândut pentru a salva spațiul din Constanța, unde funcționează Academia lui de Artă, unde oferă cursuri copiilor. ”Am avut un teren în Mamaia Nord, cumpărat în 2007. Voiam să-mi fac casa visurilor, n-am avut bani suficienți, dar Mamaia Nord a explodat și s-a transformat în stațiune. Un dezvoltator mi-a propus să-i dau terenul pentru 6 studiouri mari, de 36 mp și un apartament cu 2 camere și am făcut schimbul”, a mai completat Mihai Trăistariu, care face 20.000 de euro pe vară, din închirierea studiourilor. 

Comentarii Facebook