Miercuri 24 Aprilie

Connect-R, despre drama prin care a trecut: „Am fost depresiv, îmi lipsea Dumnezeu”


Deși îl vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, artistul Connect-R a trecut printr-o perioadă dificilă în trecut, asta după ce s-a confruntat o lungă perioadă de timp cu depresia. 

În cadrul unei emisiuni, cântărețul a dezvăluit că a fost foarte depresiv o lungă perioadă de timp chiar dacă avea tot ce își dorea. Artistul s-a vindecat complet atunci când și-a găsit credința în Dumnezeu, scrie Spynews.

Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, familei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.'', a declarat Connect-R la Trinitas TV.

Connect-R a mărturisit că își dorea foarte mult să ajungă preot deoarece mergea foarte des la biserică pe perioada copilăriei. Artistul se bucură de un succes uriaș și a declarat că nu se gândea să devină cântăreț.

Nicidecum. Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. (...) Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?”, a mărturisit Connect-R, pentru playtech.ro

Comentarii Facebook