Andreea Bănică, curtată de un miliardar, care s-a oferit să o plimbe cu mașina: „Am plecat, cu acordul lui Lucian. Eram stângace”


Andreea Bănică a venit cu o serie de destăinuiri inedite, de pe vremea când era abia la începutul carierei sale. Artista de 43 de ani a dezvăluit că, în urmă cu 23 de ani, în 1999, când făcea parte din trupa Exotic, a fost curtată de un miliardar. La vremea respectivă, ea și iubitul ei, Lucian Mitrea, nu erau căsătoriți.

Andreea a spus că la un eveniment, un miliardar s-a oferit să o plimbe cu mașina lui decapotabilă, iar ea, cu acordul lui Lucian, a acceptat, scrie unica.ro.

Da, da. (n.r – a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini. Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”. Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. 

Respectivul mi-a spus: «Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să-i ofer această mașină?». În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să-mi spună. I-am spus: «Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să-și dorească o astfel de mașină». Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(…) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, a dezvăluit Andreea Bănică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Comentarii Facebook