Apple lansează noi funcții pentru iPhone. Apelurile vor putea fi înregistrate/Se vor folosi informațiile personale ale utilizatorilor de pe dispozitive


Apple a lansat, luni, versiuni pentru developeri ale software-ului său, înainte ca acesta să fie disponibil în avanpremieră, luna viitoare. Versiunile finale ale software-ului vor fi lansate pentru toată lumea în toamnă, după ce vor fi complet finalizate.

Gigantul tehnologic a declarat că obiectivul său este de a duce instrumentele de inteligență artificială dincolo de ceea ce există în prezent pe piață și de a le personaliza pentru utilizatorii Apple. 

Apple Intelligence va putea să se folosească de informațiile personale ale utilizatorilor de pe dispozitivele lor pentru a le răspunde la întrebări, totul într-un mod care respectă confidențialitatea.

Cu Apple Intelligence, Siri va putea răspunde la întrebări folosind informații din mai multe aplicații. De exemplu, te-ar putea informa despre ora și locația unei întâlniri viitoare, făcând un rezumat al unui document pe care colegul tău l-a trimis printr-un e-mail și spunându-ți cum va fi vremea, pentru ca tu să știi cum să te îmbraci.

ChatGPT este, de asemenea, integrat în instrumentele de scriere la nivelul întregului sistem. Astfel, de exemplu, Apple spune că poți crea o poveste de adormit copiii și poți adăuga imagini create de ChatGPT. 

Integrarea va ajunge în iOS 18, iPadOS 18 și macOS Sequoia în cursul acestui an. Compania a spus că va adăuga și alte modele de inteligență artificială de la terți.

Utilizatorii de iPhone vor putea de asemenea, acum să înregistreze și să creeze transcrieri ale apelurilor direct din aplicația telefonului. Toate persoanele din în apel vor fi notificate atunci când sunt înregistrate. 

Comentarii Facebook